Meglio Keep Calm Nyugtató Gyógynövénytonik 1000ml

Meglio Keep Calm Nyugtató Gyógynövénytonik 1000ml
13 990 Ft

A Keep Calm egy koncentrált gyógynövénytonik, mely segíthet az idegesebb, feszültebb lovak lenyugtatásában akár egy versenynap/esemény előtt (pl. nehezen megy fel a futóra, vagy díjlovas program előtt túl élénk), akár rendszeres használattal a mindennapi munka során.
Folyadékként jól és gyorsan szívódik fel, intenzív ízét a finnyásabb egyedek is kedvelik.
A speciális formulájának és a hozzáadott magnéziumnak és triptofán aminosavnak köszönhetően segít a stresszhelyzetek feldolgozásában, hogy lovunk könnyebben kihozhassa magából a maximumot.

Részletek

Lovunk prédaállatként folyamatosan készen áll a menekülésre, melynek következtében némelyek könnyebben dolgozzák fel az egyes ingereket, sőt vannak, akikkel valódi kihívás az élet. A Keep Calm válogatott gyógynövényeinek köszönhetően segít abban, hogy lovunk energiáit ne a feszültség eméssze fel, hanem koncentrálhasson a valódi feladatra. A teljesítményt és a koncentrációt nem befolyásolja, segít az összeszedettség elérésében, javítja a stressztűrő képességet.

Összetétel: gyógynövények koncentrált kivonata (macskagyökér, komló, citromfű, kamilla virág, borsmenta) magnézium (MgSO4 formában) 2.000 mg/100 ml, L-triptofán 1.000 mg/100 ml

Adagolás: lovaknak - rendszeres használat esetén napi 20 ml, alkalmi használat esetén napi 50 ml. Póniknak - rendszeres használat esetén napi 10 ml, alkalmi használat esetén napi 20 ml.


Figyelem: a FEI doppinglistáján szereplő valerenic acid határértékét túllépi.Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig.

Adatok
Cikkszám
100248
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Egyéb:
Kiszerelés: 1000ml


Kiszállítás: 3 munkanap.