Blog

Miért jött létre az Onlyhorse webáruház?

Az Onlyhorse Csapata
Az Onlyhorse Csapata
2023.07.16 13:05
Miért jött létre az Onlyhorse webáruház?

Szeretettel köszöntünk!

Örömmel mutatjuk be a www.onlyhorse.hu webáruházat, amelyet azért hoztunk létre, hogy könnyebbé tegyük a lovasok életét és a lovak szerelmeseinek számára megkönnyítsük a ló táplálásához és gondozásához szükséges termékek beszerzését.

Az inspiráció: az egyszerűség és kényelem iránti vágyból született, amikor saját lovunk gondozása során szembesültünk a kihívásokkal. Mint lótulajdonosok, pontosan tudjuk, milyen macerás és időigényes lehet a megfelelő minőségű tápok, vitaminok és étrendkiegészítők beszerzése.

Azok a napok, amikor különböző helyeken kellett rendeléseket leadnunk, és egyenként fizetnünk a szállítási költségeket, már a múlté. Ugyanakkor nem csak a pénztárcánkat terhelte ez a megoldá, hanem az időnket is. Mindannyian tudjuk, hogy a ló gondozása és időben történő ellátása létfontosságú, és nem szerettük volna ezt a fontos időt a beszerzéssel tölteni.

Emellett személyes tapasztalatunk szerint a megfelelő lovasbolt megtalálása is komoly kihívást jelenthet. Azoknak a lovasoknak, akik a budai részen élnek, a Zsámbéki-medencében, jelenleg nincs könnyű dolguk, ha lovasboltot keresnek a közelben.

Ezen a területen hiányzott egy olyan bolt, ahol minden szükséges terméket megtalálhatnak a lovak táplálásához, egészségük megőrzéséhez vagy épp a kialakult problémák megoldásához szükséges vitaminokkal és/vagy étrendkiegészítőkkel, valamint ápolószerekkel.

Ezt a hiányt szeretnénk pótolni webáruházunkkal.

A www.onlyhorse.hu webáruház célja tehát, hogy egy helyen összegyűjtsük és könnyen hozzáférhetővé tegyük a legjobb minőségű márkákat és azok termékeit, legyen szó táplálásáról, vitaminokról, vagy akár kiegészítőkről, ápolószerekről.

Megteremtettük a lehetőségét, hogy egyszerűen és kényelmesen vásárolhassanak lótulajdonosok és lovasok, és mindezt a szállítási és időköltségek minimalizálásával.

Mindezek mellett meg kell említenünk, hogy nagyon fontosnak tartjuk a minőséget. A webáruház kínálatában csak olyan termékeket találsz, amelyeket mi is szívesen adunk a saját lovunknak.

Tudjuk, hogy a lovak egészsége és jóléte elsődleges szempont, és ezt mindig szem előtt tartjuk a kínálatunk összeállításakor és bővítésekor.

Nagy örömmel várunk a webáruházban és reméljük, hogy nálunk megtalálod mindazt, amire szükséged van az imádott lovad gondozásához és egészségéhez.

Válaszd a kényelmet és a minőséget, válaszd a www.onylhorse.hu-t.

Amennyiben kérdéseid vannak vagy segítségre van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Örömmel segítünk!

Szeretettel,

Az Onlyhorse Csapata